Skip to content

Ventilation Malmö

• Produkter och tjänster inom fuktteknikområdet anpassade kundens behov och önskemål.

• Spetskompetens och god service genom 
konsulttjänster.

• Kunskap och anpassade tekniska lösningar i 
kombination för att åtgärda och förhindra fuktskador.

• Sälja och hyra ut utrustning för att åtgärda och förhindra fuktskador.

Några av våra tjänster

Hetluftsmetoden - Eco Dry System

Vi arbetar med ett helt unikt system när det kommer till helhetsavfuktning. Hetluftsmetoden är verkligen att rekommendera när du behöver avfukta ett större område, exempelvis en fastighet. Denna metod är nämligen både snabb, tyst, miljövänlig och energisnål. Allt detta bidrar självklart med att det är en av de mest kostnadseffektiva metoderna på marknaden!

Genom att kombinera hetluft och direkt riktad värme tillsammans med avfuktning kan vi arbeta med en dubbelt så hög arbetstemperatur än vad vi vanligtvis kan göra vid en mer traditionell avfuktning. Detta kommer självfallet bara med fördelar för dig som kund!
Du slipper vänta länge på resultat och du slipper framförallt betala stora summor för jobbet. Du kan helt enkelt snart återgå till dina vanliga uppgifter igen! En fuktskada ska inte komma emellan dig, ditt jobb eller dig och ditt hem och det ser vi på Byggvärme i Malmö till!

Krypgrundsavfuktning

Vi nämde tidigare hur du enkelt på egen hand kan åtgärda fuktproblem som uppstått i vindsutrymmen. Källarförråd är dock minst lika utsatta för fuktrelaterade skador, om inte mer, och fukt och mögel i dessa utrymmen kan bli mycket dyrt för en husägare att åtgärda. Det är tyvärr ett vanligt förekommande fenomen, att husägaren i fråga får betala stora summor pengar för att problemet inte åtgärdats i tid och på så vis har lett till onödigt stora skador.

Det främsta problemet ligger i att många husägare försöker minska luftfuktigheten i sina källarutrymmen genom att öka ventilationen i krypgrunden. Detta gör dem i tron om att den fuktiga luften kommer ersättas med “frisk luft”. Tyvärr är så inte fallet, tvärt om. Genom att släppa in mer uteluft spär man också på fukten, eftersom uteluften oftast har en hög fuktighet och enkelt kan ta sig in direkt i krypgrunden.

Genom att installera en avfuktare i krypgrunden kan du få bukt med dina fuktproblem!

Själva tekniken i sig är mycket enkel men installationen i sig kräver både erfarenhet och kunskap. Därför rekommenderar vi alltid att du anlitar en fackman som är expert på just ventilation och avfuktning. Dessutom måste varje installation av en avfuktare i just ett krypgrundsområde utformas specifikt. Detta på grund av att varje krypgrund är unik.
Våra avfuktare som är speciellt framtagna för krypgrunder är utrustade med ett så kallat hygrostat som snabbt känner av luftfuktigheten, vilket innebär att avfuktaren endast arbetar om luftfuktigheten är för hög! Detta leder självklart till en lägre driftkostnad för dig som husägare!

Håll dig pigg och välmående med rätt ventilationssystem.

Ring oss redan idag för friskt luft i ditt hem och på din arbetsplats!